33ο Ετήσιο Συνέδριο: Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση του Παιδιάτρου

Ημερομηνία 09/02/2024 - 11/02/2024, Ολοήμερο
Τοποθεσία Grand Serai Hotel
Διεύθυνση Δωδώνης 33, Ιωάννινα
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας Παιδιατρική Κλινική, Τομέας Υγείας του Παιδιού, Τμήμα Ιατρικής, Σχολή Επιστημών Υγείας, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Σε συνεργασία με: Σωματείο Αρωγοί Πρόληψης και Θεραπείας Παιδικών Νοσημάτων
Επαγγελματίας Οργανωτής / PCO Conferre SA
Τηλέφωνο 26510 68610
Email arieta@conferre.gr
Website www.paediatric-ioannina.gr

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Ο Τομέας Υγείας Παιδιού, Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου «Αρωγοί Πρόληψης και Θεραπείας Παιδικών νοσημάτων» σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στις εργασίες του 33oυ Ετήσιου Συνεδρίου Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης του Παιδιάτρου που θα πραγματοποιηθεί στις 9-11 Φεβρουαρίου 2024, στο Ξενοδοχείο Grand Serai, στα Ιωάννινα.

Το Συνέδριο απευθύνεται πρωτίστως στον παιδίατρο αλλά και στον γενικό ιατρό, σε κάθε άλλο γιατρό συναφούς ειδικότητας που ασκεί πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια φροντίδα υγείας σε παιδιά, καθώς και σε άλλους επαγγελματίες υγείας.

Προσπαθώντας να ανταποκριθούμε στην αλματώδη εξέλιξη των γνώσεων στον τομέα της παιδιατρικής και των υποειδικοτήτων της, η θεματολογία του συνεδρίου είναι ευρεία και καλύπτει τόσο καθημερινά κλινικά θέματα που απασχολούν τον παιδίατρο, όσο και σπανιότερα νοσήματα, διότι πιστεύουμε ότι για να διαγνωστεί ένα σπάνιο νόσημα το καθοριστικό σημείο είναι να το υποψιαστεί ο παιδίατρος και να παραπέμψει το παιδί για έλεγχο.

Καταξιωμένοι ομιλητές, πολύ υψηλού επιπέδου, από πολλά Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της χώρας, θα πλαισιώσουν το συνέδριο μας. Επιπλέον, δίνεται η ευκαιρία σε νέους παιδιάτρους και ειδικευόμενους της παιδιατρικής να παρουσιάσουν την ερευνητική τους δραστηριότητα. Σταθερός στόχος του συνεδρίου είναι η αλληλεπίδραση και η ανταλλαγή σκέψεων και κλινικών προβληματισμών τόσο με τους παιδίατρους των άλλων νοσοκομείων της Ηπείρου και όχι μόνο, όσο και με τους παιδιάτρους του ιδιωτικού τομέα.

Η εγγραφή στις εργασίες του Συνεδρίου είναι δωρεάν.

Αναμένουμε να σας καλωσορίσουμε όλους στα Ιωάννινα και να απολαύσετε τόσο το επιστημονικό πρόγραμμα του συνεδρίου όσο και τις ομορφιές της πόλης.

Με εκτίμηση

H Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής

Αικατερίνη Σιώμου
Καθηγήτρια Παιδιατρικής-Παιδιατρικής Νεφρολογίας,
Τμήμα Ιατρικής, Σχολή Επιστημών Υγείας,
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων,
Διευθύντρια Παιδιατρικής Κλινικής,
Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

 • Ήπειρος
 • Κατηγορία/ες Συνεδρίου

 • Συνέδριο Αλλεργιολογίας
 • Συνέδριο Γαστρεντερολογίας
 • Συνέδριο για το Διαβήτη
 • Συνέδριο Καρδιολογίας
 • Συνέδριο Νεογνολογίας και Εμβρυολογίας
 • Συνέδριο Νεφρολογίας
 • Συνέδριο Παιδιατρικής
 • Συνέδριο Πνευμονολογίας
 • Το MedicalCongress.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

  Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr