34ο ετήσιο Συνέδριο της Διεθνούς Επιστημονικής Ένωσης Περιβαλλοντικής Επιδημιολογίας (ISEE 2022)

Ημερομηνία 18/09/2022 - 21/09/2022, Ολοήμερο
Τοποθεσία Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Διεύθυνση Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας, Αθήνα
Website isee2022.org/

Το ISEE 2022, οι εργασίες του οποίου θα φιλοξενηθούν στο σύγχρονο χώρο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, θα διενεργηθεί με φυσική παρουσία αλλά και τη δυνατότητα διαδικτυακής παρακολούθησης, αξιοποιώντας την εμπειρία των δύο προηγούμενων συνεδρίων που οργανώθηκαν πλήρως διαδικτυακά. Συνολικά 1.200 σύνεδροι θα συμμετάσχουν με φυσική παρουσία ενώ περίπου 500 σύνεδροι θα λάβουν μέρος μέσω της online πλατφόρμας του συνεδρίου.

Ο κύριος πυρήνας του συνεδρίου εστιάζει, όπως αποτυπώνεται και στον τίτλο του, στην ενδυνάμωση του παγκόσμιου ρόλου της περιβαλλοντικής επιδημιολογίας, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για μελέτη και κατανόηση των τοπικών συνθηκών με στόχο την σύνθεση της γνώσης και την ανάληψη πρωτοβουλιών που θα κάνουν την διαφορά για τον πλανήτη. Βασικές θεματικές του συνεδρίου αποτελούν η έκθεση στην ατμοσφαιρική ρύπανση (αέρια και σωματιδιακή), η κλιματική αλλαγή, η ποιότητα του αέρα των εσωτερικών χώρων, η ρύπανση των υδάτων, ο θόρυβος, το δομημένο περιβάλλον και οι επαγγελματικές εκθέσεις σε σχέση πάντοτε με τις επιδράσεις στην υγεία. Σημαντικό μέρος των ομιλιών εστιάζει στις πολιτικές για το περιβάλλον που οδηγούν στην προστασία της Δημόσιας Υγείας με βάση τα σημερινά επιστημονικά δεδομένα και ακόμα περισσότερο τώρα που ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας δημοσιοποίησε πρόσφατε νέες Οδηγίες για τη μείωση των επιπέδων των συγκεντρώσεων ατμοσφαιρικών ρύπων. Η περιβαλλοντική δικαιοσύνη αποτελεί ένα ακόμα κεντρικό ζήτημα με έμφαση στην συζήτηση για την πολιτική και τα ζητήματα δεοντολογίας.

Topics

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Αττική – Αθήνα
  • Κατηγορία/ες Συνεδρίου

  • Συνέδριο Παθολογίας και Γενικής Ιατρικής
  • Το MedicalCongress.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr