4ο Διαδραστικό Συμπόσιο Κλινικών Περιστατικών Ουρολογικού Καρκίνου

Ημερομηνία 19/11/2021 - 20/11/2021, Ολοήμερο
Τοποθεσία Golden Age Hotel
Διεύθυνση Μιχαλακοπούλου 57, Αθήνα
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας Ελληνική Εταιρεία Εστιακής Θεραπείας
Τηλέφωνο 210 7240039
Email info@scep.gr

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί με υβριδικό τρόπο (δυνατότητα συμμετοχής με φυσική παρουσία ή διαδικτυακή παρακολούθηση), στις 19-20 Νοεμβρίου 2021, στο ξενοδοχείο Golden Age, Αθήνα. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Παρακαλώ σημειώστε ότι ο αριθμός των συμμετεχόντων με φυσική παρουσία θα είναι περιορισμένος και δύναται να τροποποιηθεί σε εναρμόνιση με τα ισχύοντα εκείνης της περιόδου Υγειονομικά Πρωτόκολλα.
Επιπλέον, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για τους συμμετέχοντες που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το συνέδριο με φυσική παρουσία.

 

Το συνέδριο θα μοριοδοτηθεί με μόρια (Credits) Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης.
Για τη λήψη του πιστοποιητικού σας, είναι απαραίτητη η εγγραφή σας, καθώς επίσης να έχετε συμπληρώσει το 60% παρακολούθησης του επιστημονικού προγράμματος. Ο σύνδεσμος λήψης του πιστοποιητικού σας θα εμφανιστεί αμέσως μετά τη λήξη της εκδήλωσης και θα παραμείνει ενεργός για μία εβδομάδα.
Σύμφωνα με τα κριτήρια της UEMS-EACCME, τα μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD credits) χορηγούνται σε ιατρούς.

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Αττική – Αθήνα
  • Κατηγορία/ες Συνεδρίου

  • Συνέδριο Ογκολογίας
  • Συνέδριο Ουρολογίας
  • Το MedicalCongress.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr