4ο Πανελλήνιο VIRTUAL Συνέδριο Συνδέσμου Ιατρικών Γενετιστών Ελλάδας (ΣΙΓΕ)

Ημερομηνία 20/11/2021 - 21/11/2021, Ολοήμερο
Τοποθεσία
Διεύθυνση ,
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας Σύνδεσμος Ιατρικών Γενετιστών Ελλάδας (ΣΙΓΕ)
Επαγγελματίας Οργανωτής / PCO MDcongress
Τηλέφωνο 2106074200
Email md@mdcongress.gr
Website www.mdcongress.gr

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Με χαρά σας προσκαλούμε στο 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Συνδέσμου Ιατρικών Γενετιστών Ελλάδας (ΣΙΓΕ) που θα πραγματοποιηθεί, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, διαδικτυακά στις 20 & 21 Νοεμβρίου 2021.
Στόχος του 4ου Συνεδρίου του ΣΙΓΕ είναι η ανάδειξη των σύγχρονων δεδομένων που αφορούν σε ζητήματα Βιοϊατρικής έρευνας, εφαρμογών και παρεχόμενων υπηρεσιών της Γενετικής του Ανθρώπου. Το συνέδριο θα αναδείξει τις προσπάθειες νέων επιστημόνων αλλά και θα δώσει την ευκαιρία σε καταξιωμένους Έλληνες, Ευρωπαίους και επιστήμονες από το διεθνή χώρο να αναπτύξουν το ερευνητικό τους έργο σε διάφορους τομείς της Γενετικής του Ανθρώπου.
Στη θεματολογία του Συνεδρίου αναμένεται να περιλαμβάνονται ενότητες όπως: γενωμική αναπαραγωγής, δεδομένα μεγάλης κλίμακας γενετικής και επιγενετικής και εφαρμογές σε εξατομικευμένη ιατρική, γενετικά νοσήματα- γονιδιακή ανάλυση, κυτταρική/γονιδιακή θεραπεία, νέες τεχνολογίες στη γενωμική.
Προσβλέπουμε στην ενεργό συμμετοχή όλων σας για την επιτυχία του Συνεδρίου.

Οι Πρόεδροι
της κοινής Οργανωτικής και Επιστημονικής Επιτροπής

Ασπασία Τσέζου
Καθηγήτρια Ιατρικής Γενετικής

Joanne Traeger-Συνοδινού
Καθηγήτρια Ιατρικής Γενετικής

Χάρτης

Δεν υπάρχει Χάρτης

Γεωγραφική Περιοχή

Κατηγορία/ες Συνεδρίου

  • Συνέδριο Αιματολογίας
  • Συνέδριο για την Ιατρική Επιστήμη
  • Συνέδριο Ιατρικής Εκπαίδευσης
  • Συνέδριο Παθολογίας και Γενικής Ιατρικής
  • Το MedicalCongress.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr