40ο Έτος Αθηναϊκές Ουρολογικές Ημέρες

Ημερομηνία 21/05/2021 - 23/05/2021, 9:00 πμ - 8:00 μμ
Τοποθεσία
Διεύθυνση ,
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας Επιστημονικοί Φορείς: Ελληνική Ερευνητική Ομάδα Ουρο-Γεννητικού Καρκίνου (ΕΕΟΟΓΕΚ) σε συνεργασία με τις Ά Πανεπιστημιακή Ουρολογική Κλινική, ΕΚΠΑ ΓΝΑ «Λαϊκό», Β΄ Πανεπιστημιακή Ουρολογική Κλινική, ΕΚΠΑ «Σισμανόγλειο», Γ΄ Πανεπιστημιακή Ουρολογική Κλινική, ΕΚΠΑ ΓΝΑ «Αττικόν»
Επαγγελματίας Οργανωτής / PCO ERASMUS S.A.
Τηλέφωνο 2107414700
Email info@athenianurologydays.gr
Website www.athenianurologydays.gr/

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΩΝ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στις «40ες Αθηναϊκές Ουρολογικές Ημέρες», οι οποίες φέτος θα πραγματοποιηθούν για το σύνολο των συμμετεχόντων αποκλειστικά διαδικτυακά, μεταξύ 21-23 Μαΐου 2021.

Η Οργανωτική Επιτροπή κατέληξε στην απόφαση αυτή, λαμβάνοντας υπόψη το πλαίσιο των ειδικών μέτρων που αφορούν την αποφυγή διασποράς του ιού SARS-CoV-2 (COVID-19) στη χώρα μας και με υψηλό αίσθημα ευθύνης, θέτοντας ως προτεραιότητα την ασφάλεια των συμμετεχόντων.

Είναι σημαντικό, με σύμμαχο την τεχνολογία, να συνεχίσουμε να παρακολουθούμε τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της ειδικότητας μας και να παραμένουμε σωστά ενημερωμένοι.

Θα χαρούμε να συναντηθούμε «διαδικτυακά» και να ανταλλάξουμε απόψεις, καθώς η ενεργός συμμετοχή σας, συντελεί καθοριστικά στην επίτευξη των στόχων του συνεδρίου μας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Οι Πρόεδροι του Συνεδρίου

Χαράλαμπος Δεληβελιώτης
Καθηγητής Ουρολογίας
Β΄ Πανεπιστημιακή Ουρολογική Κλινική,
ΕΚΠΑ, ΓΝΑ «Σισμανόγλειο»

Κωνσταντίνος Α. Κωνσταντινίδης
Καθηγητής Ουρολογίας
Α΄ Πανεπιστημιακή Ουρολογική Κλινική,
ΕΚΠΑ, ΓΝΑ «Λαϊκό»

Χάρτης

Δεν υπάρχει Χάρτης

Γεωγραφική Περιοχή

Κατηγορία/ες Συνεδρίου

  • Συνέδριο Ουρολογίας
  • Το MedicalCongress.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr