40 χρόνια Φ.Ο.Ε.Α. : Ο Εθελοντισμός στον Τομέα της Υγείας

Ημερομηνία 09/10/2021 - 10/10/2021, 9:00 πμ - 2:00 μμ
Τοποθεσία
Διεύθυνση ,
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας Φ.Ο.Ε.Α. (Φοιτητική Ομάδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων)
Επαγγελματίας Οργανωτής / PCO Φ.Ο.Ε.Α.
Τηλέφωνο 6972199295
Email foeanews@gmail.com
Website www.facebook.com/events/175603398029399?ref=newsfeed

Με αφορμή το κλείσιμο των 40 χρόνων από την ίδρυση της Φοιτητικής Ομάδας Εθελοντικής Αιμοδοσίας (Φ.Ο.Ε.Α.), η ομάδα μας σας καλεί στο διαδικτυακό συνέδριο που διοργανώνει με τίτλο: «Ο Εθελοντισμός στον Τομέα της Υγείας».
Έχοντας ως γνώμονα την κατάσταση που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε καθημερίνα μέσα από τον προγραμματισμό εθελοντικών αιμοδοσιών νιώθουμε την ανάγκη να ανοίξουμε διάλογο με τον κόσμο γύρω μας σχετικά με τη δωρεά σε όλα τα επίπεδα. Η δωρεά αίματος, αιμοπεταλίων, μυελού των οστών και οργάνων είναι κάτι που όλοι έχουμε ακούσει να διαδραματίζεται όμως ελάχιστοι έχουμε κληθεί να το αντιμετωπίσουμε ή να σκεφτούμε να πάρουμε μέρος ενεργά σε αυτή.
Στο συνέδριο αυτό, αποφασίσαμε να δούμε το κάθε ένα από αυτά τα κομμάτια ξεχωριστά και από όλες τις πλευρές. Δίνουμε βήμα σε δότες, λήπτες αλλά και διακεκριμένο ιατρικό προσωπικό ώστε να γνωρίσουμε τις διαδικασίες αναλυτικά και να μπούμε, έστω και «εικονικά», για λίγο στη θέση του ασθενή.
Καλούμε λοιπόν όλους εσάς να κάνετε την εγγραφή σας, η οποία είναι δωρεάν, και να παραστείτε διαδικτυακά σε αυτή την τόσο σημαντική εκδήλωση για την ομάδα σας.
Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε, να μιλήσουμε για τυχόν παρερμηνείες και προκαταλήψεις που συντροφεύουν τη δωρεά και να γιορτάσουμε μαζί σας το έργο μας.
* Μπορέιτε να κάνετε την εγγραφή σας στο παρακάτω link:
https://docs.google.com/…/1TQAgjm2ASj9wdtHF…/viewform…
* To link της παρακολούθησης του συνεδρίου θα σταλθεί στο email της φόρμας εγγραφής.
* Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης μετά το πέρας του συνεδρίου

Χάρτης

Δεν υπάρχει Χάρτης

Γεωγραφική Περιοχή

  • Ήπειρος
  • Κατηγορία/ες Συνεδρίου

  • Συνέδριο Αιματολογίας
  • Το MedicalCongress.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr