43ες Αθηναϊκές Ουρολογικές Ημέρες

Ημερομηνία 24/05/2024 - 26/05/2024, 9:00 πμ - 3:30 μμ
Τοποθεσία Ωδείοv Αθηνών
Διεύθυνση Ρηγίλλης & Βασιλέως Γεωργίου Β΄ 17-19, 106 75 Αθήνα, Αθήνα
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας λληνική Ερευνητική Ομάδα Ουρο-Γεννητικού Καρκίνου (ΕΕΟΟΓΕΚ) σε συνεργασία με τις Α’, Β’ & Γ’ Ουρολογικές Κλινικές του Πανεπιστημίου Αθηνών
Επαγγελματίας Οργανωτής / PCO Erasmus Conferences & Events S.A.
Τηλέφωνο 210 7414700
Email info@athenianurologydays.gr
Website www.erasmus.gr/microsites/1285

Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσουμε στις «43ες Αθηναϊκές Ουρολογικές Ημέρες», οι οποίες φέτος θα πραγματοποιηθούν στις 24-26 Μαΐου 2024, στο Ωδείο Αθηνών.

Έχουμε τη χαρά να παρουσιάσουμε ένα ολοκληρωμένο επιστημονικό πρόγραμμα με ευρεία θεματολογία, ενδιαφέρουσες διαλέξεις από καταξιωμένους επιστήμονες καθώς και δορυφορικά συμπόσια.

Προσβλέπουμε και φέτος στην ενεργό συμμετοχή τόσο των Ελλήνων, όσο και των ξένων επιστημόνων ιατρών και στην πολύτιμη συμβολή τους στη σύγχρονη προσέγγιση ουρολογικών θεμάτων, γεγονός που θα συμβάλει στη διατήρηση του υψηλού επιστημονικού επιπέδου του Συνεδρίου.

Η συμμετοχή σας για ακόμη μία χρονιά θα αποτελέσει για εμάς τιμή και βασικό παράγοντα για την επιτυχία αυτής της επιστημονικής εκδήλωσης.

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Αττική – Αθήνα
  • Κατηγορία/ες Συνεδρίου

  • Συνέδριο Ουρολογίας
  • Το MedicalCongress.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr