5ο Διεπιστημονικό Preceptorship Ουρολογικού Καρκίνου

Ημερομηνία 18/03/2022 - 19/03/2022, Ολοήμερο
Τοποθεσία Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου, Μεγάλο Αρσενάλι, Χανιά Κρήτης
Διεύθυνση Πλατεία Κατεχάκη και Ακτή Τομπάζη 31, Χανιά, Χανιά, Κρήτη

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ 

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή σας προσκαλούμε στο « 5ο Διεπιστημονικό Preceptorship Ουρολογικού Καρκίνου» το οποίο θα διεξαχθεί από 18-19 Μαρτίου 2022 στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου, στα Χανιά.

Δίνεται η δυνατότητα παρακολούθησης , με φυσική παρουσία προκαθορισμένου αριθμού συνέδρων ή διαδικτυακά, με ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση (live streaming) για όλους τους υπόλοιπους εγγεγραμμένους συμμετέχοντες.

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν το συνέδριο δια ζώσης ή διαδικτυακά, προ απαιτείται να έχουν κάνει ηλεκτρονικά την εγγραφή τους.

Το κόστος συμμετοχής και παρακολούθησης είναι δωρεάν.

Παρακαλώ όπως πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας  ΕΔΩ.  

Θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά των εγγραφών καθώς υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Θα χορηγηθούν Mόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD). (Σύμφωνα με τα κριτήρια της UEMS-EACCME, τα μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD credits) χορηγούνται σε ιατρούς).

Χάρτης

Δεν υπάρχει Χάρτης

Γεωγραφική Περιοχή

  • Κύπρος
  • Κατηγορία/ες Συνεδρίου

  • Συνέδριο Ογκολογίας
  • Συνέδριο Ουρολογίας
  • Το MedicalCongress.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr