5ο Συνέδριο Φαρμακευτικής Φροντίδας

Ημερομηνία 05/06/2021 - 06/06/2021, Ολοήμερο
Τοποθεσία Online
Διεύθυνση -, -
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας Ελληνική Φαρμακευτική Εταιρεία (ΕΦΕ)
Website www.pharmamanage.gr/index.php/%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%AD%CE%B4%CF%81%CE%B9%CE%B1/5o-synedrio-farmakeftikis-frontidas#inline-auto255

Το 5ο Συνέδριο Φαρμακευτικής Φροντίδας απευθύνεται σε φαρμακοποιούς και βοηθούς φαρμακείου και αποτελεί τη μεγαλύτερη εκδήλωση επιστημονικής ενημέρωσης πανελλαδικά, με πολύ μεγάλη συμμετοχή.

Το Συνέδριο θα χαιρετίσουν διακεκριμένα πρόσωπα της Φαρμακευτικής Σχολής του ΕΚΠΑ, της Φαρμακευτικής Βιομηχανίας, καθώς και εκπρόσωποι  Θεσμικών Φορέων της Υγείας.

Με 17 ομιλίες υψηλού επιστημονικού ενδιαφέροντος και ένα στρογγυλό τραπέζι, που θα αναλάβουν να παρουσιάσουν 25 διακεκριμένοι ομιλητές, το Συνέδριο περιλαμβάνει 4 Θεματικές Ενότητες:

  • COVID-19 και Φαρμακείο Κοινότητας
  • Υπηρεσίες Φαρμακευτικής Φροντίδας στο Φαρμακείο
  • Πρόληψη και Συμβουλή Υγείας
  • Προκλήσεις για το φαρμακείο στο μέλλον

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

Κατηγορία/ες Συνεδρίου

  • Συνέδριο Φαρμακολογίας
  • Το MedicalCongress.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr