6ο Πανελλήνιο Συνέδριου Γονιμότητας & Στειρότητας

Ημερομηνία 28/05/2021 - 30/05/2021, Ολοήμερο
Τοποθεσία Ξενοδοχείο Makedonia Palace
Διεύθυνση Λεωφόρος Μεγάλου Αλεξάνδρου 2, Θεσσαλονίκη
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας Ελληνική Εταιρεία Γονιμότητας & Στειρότητας (ΕΕΓΣ)
Επαγγελματίας Οργανωτής / PCO Erasmus Conferences & Events AE
Τηλέφωνο 210 7414700
Email info@fertility-sterility2021.gr
Website www.fertility-sterility2021.gr

Αξιότιμοι Συνάδελφοι,

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στο 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Γονιμότητας & Στειρότητας (Ε.Ε.Γ.Σ.), το οποίο θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο Makedonia Palace, από 28 έως 30 Μαΐου 2021, ενώ παράλληλα θα μεταδοθεί και ζωντανά μέσω διαδικτύου (Live Streaming).

Η πανδημία του Covid-19 συνεχίζει να είναι εδώ και να επηρεάζει όλες μας τις δραστηριότητες, θεωρήσαμε όμως σκόπιμο μέσα στην παρούσα συγκυρία να διατηρήσουμε ζωντανό το θέμα της ενημέρωσης για τις σημαντικές εξελίξεις που έχουν επιτελεσθεί τα τελευταία χρόνια στον τομέα της Αναπαραγωγικής Ιατρικής. Θεωρώντας ότι τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει τη προσωπική επαφή, ατενίζουμε με αισιοδοξία την διοργάνωση του 6ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της Ε.Ε.Γ.Σ. και ανυπομονούμε να βρεθούμε και πάλι…από κοντά. Ωστόσο, πέραν της δυνατότητας παρακολούθησης με φυσική παρουσία, εφαρμόζοντας πάντα πιστά τα υγειονομικά πρωτόκολλα, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα και της διαδικτυακής παρακολούθησης με ζωντανή μετάδοση, αξιοποιώντας τα σύγχρονα διαδικτυακά μέσα.

Η Οργανωτική και Επιστημονική Επιτροπή φιλοδοξούν να προσφέρουν ένα υψηλού επιπέδου επιστημονικό πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει Διαλέξεις, Στρογγύλες Τράπεζες, Δορυφορικά Συμπόσια και Προφορικές Ανακοινώσεις, ενώ η συμμετοχή διακεκριμένων ομιλητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό εγγυώνται μία υψηλού επιπέδου επιστημονική εκδήλωση.

Με εγκάρδιους συναδελφικούς χαιρετισμούς

Καθηγητής Γεώργιος Α. Πάντος
Πρόεδρος Ε.Ε.Γ.Σ.

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Μακεδονία
  • Κατηγορία/ες Συνεδρίου

  • Συνέδριο Γυναικολογίας
  • Συνέδριο Μαιευτικής
  • Συνέδριο Νεογνολογίας και Εμβρυολογίας
  • Το MedicalCongress.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr