7ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συμπόσιο με θέμα «Ενδοκρινολογικά προβλήματα του παιδιού και του εφήβου»

Ημερομηνία 21/10/2022 - 22/10/2022, Ολοήμερο
Τοποθεσία TITANIA HOTEL
Διεύθυνση Πανεπιστημίου 52, Αθήνα
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας Ελληνική Εταιρεία Παιδικής και Εφηβικής Παχυσαρκίας
Επαγγελματίας Οργανωτής / PCO AFEA SA
Τηλέφωνο 2103668856
Email mpaschalidou@afea.gr

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε για τη διοργάνωση του 7ου Επιστημονικού Συμποσίου με θέμα «Ενδοκρινολογικά Προβλήματα του Παιδιού και του Εφήβου», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 21-22 Οκτωβρίου 2022 στο ξενοδοχείο Titania στην Αθήνα, με φυσική παρουσία και διαδικτυακή συμμετοχή. Η συμμετοχή στο συμπόσιο είναι δωρεάν.

Στο Συμπόσιο συμμετέχουν κάθε χρόνο ιατροί ενδοκρινολόγοι, παιδίατροι, γενικοί ιατροί, καθώς και νοσηλευτές. Την περσινή χρονιά σημειώθηκε ρεκόρ εγγραφών με πάνω από 1000 συμμετέχοντες με φυσική παρουσία και διαδικτυακή παρακολούθηση!

Το Πανελλήνιο Επιστημονικό Συμπόσιο της Ελληνικής Εταιρείας Παιδικής και Εφηβικής Παχυσαρκίας πραγματοποιείται για 7η συνεχή χρονιά και ευελπιστούμε να έχει την ίδια επιτυχία και απήχηση που σημειώθηκε κατά τα προηγούμενα έτη. Στην επιστημονική εκδήλωση θα συμμετάσχουν έγκριτοι επιστήμονες, οι οποίοι θα αναφερθούν στις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στην Παιδική Παχυσαρκία και στην Παιδοενδοκρινολογία.

Το Συμπόσιο έχει λάβει την έγκριση του ΕΟΦ και του ΣΦΕΕ.

Θα χορηγηθούν 13 Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD credits).

To Συμπόσιο τελεί υπό την αιγίδα του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας και της Ελληνικής Ενδοκρινολογικής Εταιρείας.

Για εγγραφή πατήστε εδώ: https://afea.eventsair.com/7/reg

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Αττική – Αθήνα
  • Κατηγορία/ες Συνεδρίου

  • Συνέδριο Ενδοκρινολογίας
  • Συνέδριο Παιδιατρικής
  • Συνέδριο Παχυσαρκίας
  • Το MedicalCongress.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr