77ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗΣ & ΤΡΑΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ (ΥΒΡΙΔΙΚΟ)

Ημερομηνία 06/10/2021 - 09/10/2021, 9:00 πμ - 8:00 μμ
Τοποθεσία Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών
Διεύθυνση Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας Ελληνική Εταιρεία Χειρουργικής Ορθοπαιδικής & Τραυματολογίας
Επαγγελματίας Οργανωτής / PCO ERASMUS S.A.
Τηλέφωνο 6932794933
Email info@eexot2021.gr
Website www.eexot2021.gr

Κυρίες και Κύριοι Συνάδελφοι,

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλώ να λάβετε μέρος στο 77ο Ετήσιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί σε μια εξαιρετικά δύσκολη αλλά ελπιδοφόρα χρονιά, από 6 έως 9 Οκτωβρίου 2021 στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών και σας καλώ να συμμετέχετε σε όλες τις συνοδές επιστημονικές δραστηριότητες κατά τη διάρκεια του έτους.

Πιστοί στη μακρά παράδοση της ΕΕΧΟΤ, έχουμε στόχο να προσελκύσουμε το ενδιαφέρον του συνόλου των Ελλήνων Ορθοπαιδικών και να δώσουμε σε όλους την ευκαιρία και την ικανοποίηση να συμβάλουν στην εκπαίδευση και στην πρόοδο μέσα από ένα άρτιο επιστημονικό πρόγραμμα στο οποίο θα λάβουν μέρος συνάδελφοι από την Ελλάδα και το Εξωτερικό. Με αφορμή δε τους εορτασμούς των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821, απευθύνουμε ξεχωριστή πρόσκληση σε όλους τους Έλληνες Ορθοπαιδικούς της Διασποράς.

Στο φετινό πρόγραμμα θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση σε όσα αφορούν στην ασφάλεια των ασθενών μας και θα εστιάσουμε στους νέους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς για τα ιατρικά υλικά και εμφυτεύματα. Για τους νέους ιατρούς θα υπάρχουν εκπαιδευτικοί κύκλοι μαθημάτων, διδακτικές διαλέξεις και μια περιεκτική ανασκόπηση της διδακτέας ύλης επικεντρώνοντας μεθοδικά στις γνώσεις που χρειάζονται για να λάβουν τον τίτλο του Ειδικευμένου Χειρουργού Ορθοπαιδικού. Οι έμπειροι χειρουργοί θα βρουν περισσότερο χρήσιμη την ιδέα «Ειδικοί συναντούν Ειδικούς» για ανταλλαγή απόψεων σε δημόσιες συζητήσεις που θα καλύπτουν ποικίλες πτυχές της Ορθοπαιδικής. Για όσους ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για την Πρωτοβάθμια Περίθαλψη και την Ορθοπαιδική του Γραφείου θα υπάρχει ξεχωριστή θεματολογία που θα έχει, επίσης, μεγάλο ενδιαφέρον για τους ιατρούς άλλων ειδικοτήτων που αντιμετωπίζουν κακώσεις και παθήσεις του μυοσκελετικού.

Το Ετήσιο Συνέδριο και οι επιστημονικές εκδηλώσεις θα είναι πολύ ελκυστικές για όλους αφού θα καλύπτουν ουσιαστικά όλες τις εξειδικεύσεις. Έτσι, καθένας θα έχει τη δυνατότητα να εμπλουτίσει τις γνώσεις του, όχι μόνο στο ιδιαίτερο αντικείμενο με το οποίο ασχολείται συστηματικά αλλά θα μπορεί να διευρύνει τις γνώσεις του στην ειδικότητα συνολικά ενώ συγχρόνως θα δίνεται η ευκαιρία ανταλλαγής ιδεών ανάμεσα σε Ορθοπαιδικούς που ασχολούνται με διαφορετικά ειδικά αντικείμενα. Στόχος είναι, μέσω της πολύπλευρης αυτής προσέγγισης και της πληθώρας των επιλογών που θα είναι διαθέσιμες σε όλους, να ικανοποιηθούν στο μέγιστο οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες των συνέδρων.

Με δεδομένο ότι η ενεργός συμμετοχή στο συνέδριο και στις επιστημονικές μας εκδηλώσεις αποτελεί ανέκαθεν την κινητήριο δύναμη για την προαγωγή και την εξέλιξη της Ορθοπαιδικής Ειδικότητας που γίνεται μέσω της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης και της ανταλλαγής γνώσης και εμπειριών, σας περιμένουμε όλους.

Με εκτίμηση

Δρ Θεόδωρος Π. Κορμάς
Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Αττική – Αθήνα
  • Κατηγορία/ες Συνεδρίου

  • Συνέδριο Ορθοπεδικής
  • Το MedicalCongress.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr