8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ελληνικής Ακαδημίας Νευροανοσολογίας

Ημερομηνία 16/12/2021 - 19/12/2021, 12:00 πμ
Τοποθεσία Ξενοδοχείο Makedonia Palace
Διεύθυνση Χ, Θεσσαλονίκη
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας Ελληνική Εταιρεία Νευροανοσολογίας
Επαγγελματίας Οργανωτής / PCO Global Events ΕΠΕ
Τηλέφωνο 2310/247734-43
Email chryssa@globalevents.gr
Website www.globalevents.gr, www.helani.gr

Η Ελληνική Ακαδημία Νευροανασολογίας διοργανώνει το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Ακαδημίας Νευροανοσολογίας, το οποίο θα διεξαχθεί υβριδικά από τις 16 έως και τις 19 Δεκεμβρίου 2021, στο Makedonia Palace, στη Θεσσαλονίκη.

Διακεκριμένοι επιστήμονες έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν και οι οποίοι θα μοιρασθούν μαζί μας τις γνώσεις και την εμπειρία τους. Η θεματολογία του συνεδρίου έχει επιλεγεί με σκοπό την ενημέρωση όλων σχετικά με τις πρόσφατες εξελίξεις στην κλινική και πειραματική νευροανοσολογία και τις επιπτώσεις τους στην καθημερινή πρακτική και φροντίδα των ασθενών

Εκτός από τις διαλέξεις και τα στρογγυλά τραπέζια, θα υπάρχουν και ηλεκτρονικά αναρτημένες ανακοινώσεις, ώστε οι νεότεροι ιατροί να παρουσιάσουν την επιστημονική τους δραστηριότητα και να προβάλουν το ερευνητικό τους έργο.

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Μακεδονία
  • Κατηγορία/ες Συνεδρίου

    Το MedicalCongress.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr