8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Υπερήχων στη Μαιευτική και Γυναικολογία

Ημερομηνία 25/06/2021 - 27/06/2021, Ολοήμερο
Τοποθεσία THE MET HOTEL
Διεύθυνση 26ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 48, THESSALONIKI
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας Ελληνική Εταιρεία Υπερήχων στη Μαιευτική και Γυναικολογία
Επαγγελματίας Οργανωτής / PCO MD Congress
Τηλέφωνο 6987228684
Email mg@mdcongress.gr
Website mdcongress.gr/event/ultrasound2021-mdcongress-gr/

Αγαπητοί Συνάδελφοι και φίλοι,

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στο 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Υπερήχων στη Μαιευτική και Γυναικολογία, που θα πραγματοποιηθεί από 25 έως 27 Ιουνίου 2021, στη Θεσσαλονίκη στο ξενοδοχείο The Met.

Ελπίζουμε ότι μέχρι τότε θα έχει βελτιωθεί αρκετά η κατάσταση με την πανδημία και θα έχουμε την ευκαιρία να βρεθούμε από κοντά μετά από πολύ καιρό. Πάντως, σε κάθε περίπτωση έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα ώστε το συνέδριο να διεξαχθεί με περιορισμένη φυσική παρουσία, στην περίπτωση που οι οδηγίες του ΕΟΔΥ το επιβάλουν και ταυτόχρονα με διαδικτυακή μετάδοση.

Στο φετινό Συνέδριο μας θα συμμετάσχουν με φυσική παρουσία οι πρωτοπόροι στον τομέα καθηγητές, Kypros Nikolaides, Neil Sebire, Yves Ville, Basky Thilaganathan, Kurt Hecher, Tom Bourne, Rabih Chaui, Froyman Wouter και Elisabeth Ebstein, καθώς και διακεκριμένοι Έλληνες επιστήμονες.

Το επιστημονικό πρόγραμμα του Συνεδρίου έχει σχεδιαστεί ώστε να καλύπτει όλους τους τομείς που μας απασχολούν στην καθημερινή πράξη, ενώ παράλληλα θα δοθούν διαλέξεις για την πλέον πρωτοποριακή έρευνα.

Ιδιαίτερη σημασία έχει η συμμετοχή όλων με προφορικές κι αναρτημένες ανακοινώσεις. Οι καλύτερες απ’ αυτές θα βραβευθούν λαμβάνοντας χρηματικά έπαθλα.

Οι σύνεδροι θα έχουν τη δυνατότητα εκπαίδευσης με το σύστημα υπερηχογραφικής προσομοίωσης OPUS. Τέλος στις εργασίες του Συνεδρίου θα περιλαμβάνεται το σεμινάριο Γυναικολογικής Υπερηχογραφίας IOTA, από το οποίο θα δοθεί πιστοποίηση.

Θα χαρούμε να σας δούμε στην όμορφη Θεσσαλονίκη στο τέλος Ιουνίου και να μοιραστούμε μαζί σας τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της υπερηχογραφίας στη Μαιευτική Γυναικολογία.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Οι Πρόεδροι Συνεδρίου

Ο Πρόεδρος της Ε.Ε.Υ.Μ.Γ
Γεώργιος Μακρυδήμας

Ο απελθών Πρόεδρος της Ε.Ε.Υ.Μ.Γ.
Νικόλαος Παπαντωνίου

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Μακεδονία
  • Κατηγορία/ες Συνεδρίου

  • Συνέδριο Γυναικολογίας
  • Το MedicalCongress.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr