Breastfeeding MasterClass: Σεμινάριο θηλασμού για επαγγελματίες υγείας

Ημερομηνία 12/09/2020, Ολοήμερο
Τοποθεσία Αθήνα
Διεύθυνση Αθήνα, Αθήνα
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας mitrikosthilasmos.com
Τηλέφωνο 6999238535
Email seminars@mitrikosthilasmos.com
Website www.mitrikosthilasmos.com/

Το πρώτο και μοναδικό ΜasterClass σεμινάριο θηλασμού για επαγγελματίες υγείας στην Ελλάδα!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το mitrikosthilasmos.com μετά την πολυετή και επιτυχή διοργάνωση υψηλού επιπέδου επιστημονικών ημερίδων και σεμιναρίων για γονείς και επαγγελματίες υγείας ανακοινώνει τη διοργάνωση του πρώτου και μοναδικού ΜasterClass σεμιναρίου θηλασμού για επαγγελματίες υγείας στην Ελλάδα!

Οι δυσκολίες του θηλασμού τόσο κατά την έναρξή του όσο και κατά την πορεία του είναι παράγοντες κινδύνου για την επιτυχία του και τη συνολική διάρκειά του, ωστόσο συχνά οι γονείς αναφέρουν ότι κλονίζονται από αντικρουόμενες συμβουλές και μηνύματα. Τα μωρά συχνά αντιμετωπίζονται με παρεμβάσεις που δεν βελτιώνουν τα αποτελέσματα ενώ πολλά προβλήματα θηλασμού παραμένουν άγνωστα και χωρίς διαχείριση αν και οι θηλάζουσες μητέρες χρειάζονται και αναζητούν βοήθεια και υποστήριξη από πολλούς ειδικούς.

Πλήθος επιστημονικών ερευνών επισημαίνουν τον καθοριστικό και αναγκαίο ρόλο των επαγγελματιών υγείας στην ενημέρωση, διευκόλυνση και υποστήριξη του μητρικού θηλασμού.

Το Breastfeeding MasterClass με τη σφραγίδα και την εγκυρότητα του mitrikosthilasmos.com και των εισηγητών του, είναι ένα εξειδικευμένο ολοήμερο σεμινάριο ιδιαιτέρως απαραίτητο για επαγγελματίες υγείας, συμβούλους θηλασμού IBCLCs και ειδικούς του χώρου της περιγεννητικής, βρεφικής και νηπιακής περιόδου, καθώς αποσκοπεί στο να εμπλουτίσουν ή να επικαιροποιήσουν τις γνώσεις τους αλλά και να αναβαθμίσουν τις δεξιότητες και την πρακτική τους σχετικά με την κατανόηση και τη διαχείριση του μητρικού θηλασμού, ώστε να είναι σε θέση να ξεκινήσουν ή να συνεχίσουν να υποστηρίζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με ενσυναίσθηση αλλά και με σύγχρονη επιστημονική άποψη τις θηλάζουσες και τα μωρά τους που φροντίζουν!

Πιο συγκεκριμένα, το σεμινάριο απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο επαγγελματία υγείας, IBCLC ή ειδικό (όπως ενδεικτικά: Παιδιάτρους, Νεογνολόγους, Μαιευτήρες-Γυναικολόγους, Μαίες, Νοσηλευτές, Διατροφολόγους, Διαιτολόγους, Φαρμακοποιούς, Ειδικούς ψυχικής υγείας, Επισκέπτες Υγείας, Συμβούλους θηλασμού και γενικά σε όλες τις ειδικότητες που εμπλέκονται με την φροντίδα μητέρας-παιδιού) που εργάζεται σε κλινικά ή μη πλαίσια στα οποία θα ήθελε ή έχει ήδη ενσωματώσει τη διαχείριση και υποστήριξη του θηλασμού, καθώς και σε φοιτητές αντίστοιχων ειδικοτήτων.

Εισηγητές στο Breastfeeding MasterClass  είναι 4 έγκριτοι επιστήμονες από τα σημαντικότερα Πανεπιστημιακά και Νοσοκομειακά Ιδρύματα της χώρας.

Οι ώρες του σεμιναρίου αυτού είναι γεμάτες από θεωρητικές γνώσεις πάνω στη φυσιολογία και τα πλεονεκτήματα του θηλασμού, βασικές αρχές του θηλασμού, επιγενετική του θηλασμού, ιδιότητες και σύνθεση του μητρικού γάλακτος, εντοπισμό και αντιμετώπιση κοινών προβλημάτων και δυσκολιών στο θηλασμό, φωτογραφίες και βίντεο για τεκμηρίωση και εκπαίδευση, αληθινά παραδείγματα, ειδικές περιπτώσεις, απαντήσεις στα πιο συχνά ερωτήματα θηλαζουσών μητέρων, δεξιότητες επικοινωνίας των επαγγελματιών υγείας με τη θηλάζουσα μητέρα/οικογένεια  και άλλα πολλά.

Το Breastfeeding MasterClass  θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στην Αθήνα στις 12 Σεπτεμβρίου 2020, και στους εγγεγραμμένους θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης.

Υπάρχουν ειδικές τιμές για early bird εγγραφές έως 31/7 καθώς και για φοιτητές, ανέργους ή ομαδικές εγγραφές, ενώ για τη συμμετοχή απαιτείται ηλεκτρονική προεγγραφή εδώ: https://www.mitrikosthilasmos.com/2020/07/breastfeeding-masterclass-seminario-thilasmou-epaggelmaties-ygeias.html

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: seminars[at]mitrikosthilasmos.com, κιν.: 6999238535 (καθημερινά 10:00-15:00 και 17:00-19:00)

Δείτε τη σελίδα του event στο facebook: https://www.facebook.com/events/384619549169388/

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Αττική – Αθήνα
  • Κατηγορία/ες Συνεδρίου

  • Συνέδριο Γυναικολογίας
  • Το MedicalCongress.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr